Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474681
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páxinas:
144
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
153
Alto:
233
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Milfulls

Desconto:

-5%

Antes:

19,00 €

Despois:

18,05 €
IVE incluído
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Outros libros do autor en Libreria Cies

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,90 €18,91 €

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €17,96 €

  • Delicioso mar -5%
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Deliciós mar -5%
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRI...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

Materia en Libreria Cies

  • ¡Ramen! -5%
    Titulo del libro
    ¡Ramen!
    Amano y Sarah Becan, Hugh
    Cupula (libros cupula)
    Divertido e instructivo, este híbrido entre libro de cocina y novela gráfica nos introduce a la historia del ...
    No disponible

    21,50 €20,43 €

  • La Cocina Práctica por Picadillo -5%
    Titulo del libro
    La Cocina Práctica por Picadillo
    Manuel María (Picadillo) Puga y Parga
    Everest
    Sin pretensiones, modestamente, guiado del único propósito de escribir  una obra culinaria que responda a las...
    No disponible

    45,36 €43,09 €

  • COCINA REGIONAL
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    COCINA REGIONAL
    CENTENO ROMAN, JOSE MARIA ... [ET AL.]
    Editorial cantabrica
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    12,32 €11,70 €

  • MANUAL DE CIENCIAS DE LA GASTRONOMÍA -5%
    Titulo del libro
    MANUAL DE CIENCIAS DE LA GASTRONOMÍA
    Villegas Becerril, Almudena
    Almuzara editorial
    La gastronomía necesita un cambio tal y cómo la conocemos en la actualidad. Ha prosperado extraordinariamente...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,95 €15,15 €

  • Batidos que mejoran la salud -5%
    Titulo del libro
    Batidos que mejoran la salud
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    En la actualidad, es relativamente fácil encontrar numerosos y variados recetarios para preparar batidos de to...
    No disponible

    7,95 €7,55 €

Viena en Libreria Cies