La poma: Com preparar-la 10 vegades

La poma: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
9
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788461119479
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-611-1947-9
Páxinas:
20
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Roseta Jorba, del restaurant Pa i Raïm establert a la casa pairal de Josep Pla a Palafrugell, ha confegit aquestes 10 receptes amb poma. El  pr.leg de Pere Pascual i la mateixa autora presenta les característiques, composició, varietats i conservació d'aquesta fruita. Al recull de receptes, s'hi expliquen cinc maneres de preparar  la poma en plats dolços i cinc en plats salats, poc complicats i de resultats d'èxit assegurat.

Materia en Libreria Cies

  • Hamburguesas gourmet -5%
    Titulo del libro
    Hamburguesas gourmet
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    En este libro, encontrará 25 deliciosas recetas de sorprendentes y originales hamburguesas, además de toda la...
    No disponible

    4,95 €4,70 €

  • Spanish cooking -5%
    Titulo del libro
    Spanish cooking
    López, Concha
    Susaeta ediciones
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • Cocina para cada día -5%
    Titulo del libro
    Cocina para cada día
    Fernandez, Sergio
    Rba
    La monotonía es uno de los principales enemigos a la hora de enfrentarnos a los fogones. El hecho de tener&nbs...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • De l'hort al plat -5%
    Titulo del libro
    De l'hort al plat
    Salsetes, Pep
    Rosa dels vents
    Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre pa...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    21,90 €20,81 €

  • 50 PLATS DE PRIMAVERA -5%
    Titulo del libro
    50 PLATS DE PRIMAVERA
    Parellada, Ada
    Now books
    No disponible

    9,50 €9,03 €

Sd edicions en Libreria Cies