Enzymatic processes for food valorization

Enzymatic processes for food valorization

Editorial:
Academic press
EAN:
9780323959964
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-0-323-95996-4
Idioma:
INGLES
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

182,00 €

Despues:

172,90 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Materia en Libreria Cies

  • La cuinera catalana -5%
    Titulo del libro
    La cuinera catalana
    Receptari anònim del segle XIX
    Cossetania edicions
    «Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme éxit; tant que, des de l'edició del 1851, no han p...
    No disponible

    12,70 €12,07 €

  • Les faves com prepara-les 12 vegades -5%
    Titulo del libro
    Les faves com prepara-les 12 vegades
    Nº 70
    Cervera, Jordi
    Sd edicions
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Cap i pota -5%
    Titulo del libro
    Cap i pota
    Nº 69
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Cossetania edicions
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastron.miques...
    No disponible

    15,50 €14,73 €

  • A cociña de Larpeiros. 150 receitas -5%
    Titulo del libro
    A cociña de Larpeiros. 150 receitas
    Campos Melón, Benigno
    Galaxia
    A riqueza e variedade da cociña tradicional galega é a base da que parte Benigno Campos para elaborar 150 rec...
    No disponible

    22,60 €21,47 €

  • Cocino el doble y congelo
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    Cocino el doble y congelo
    Paola Loaldi
    Editorial everest
    La cocina es... astucia: ¿hay alguna manera de cuidar la alimentación diaria sin estar demasiado tiempo en lo...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    15,95 €15,15 €

Academic press en Libreria Cies